Consumenten informatie over de eigenschappen van
de Kunert serie Fresh Up zomerpanties.

Frisse verkoeling voor uw benen
Met KUNERT FRESH UP blijven uw benen zelfs op de warmste dagen verkoelend fris. Tijdens het bewegen verkoelen onze fijne en gebreide producten uw benen en verfrissen ze de huid. Zelfs na veelvuldig wassen blijven deze unieke eigenschappen behouden. Met KUNERT FRESH UP geniet u van een verfrissende zomer.

Verfrissende garens voor uw benen
Het innovatieve KUNERT FRESH FIBER ondersteunt actief de natuurlijke klimaatregeling van uw benen en werkt bacterieremmend. Wanneer u beweegt wordt vocht afgevoerd van uw lichaam, zodat u de verkoelende werking bij elke stap voelt. De gepatenteerde ventilatiekanalen in de zool, zorgen daarbij voor een aangenaam fris gevoel aan de voet.

Kunert comfort-hak
Gepatenteerde KUNERT COMFORT-HAK
Subtiele, naadvrije optie en optimale pasvorm aan voet en been.  
Kunert comfort ventilatiekanalen
Gepatenteerde KUNERT VENTILATIEKANALEN
De in de zool verwerkte ventilatiekanalen voeren het vocht van uw voeten af.
De functionele warmtecamera test
TEST:
 Het bewijs voor de verkoelende eigenschap blijkt uit de warmtebeeldcamera. In ruststand (1) verdeelt de panty de lichaamswarmte nagenoeg gelijkmatig over het been, u voelt zich helemaal op uw gemak. Bij lichamelijke belasting (2) wordt het ontstane lichaamsvocht afgevoerd van het been, hetgeen de temperatuur verlaagt en u daardoor een aangenaam verkoelend effect ervaart. In de vogende rustfase (3) is de normale lichaamstemperatuur weer gelijjkmatig ingesteld.
  (TERUG) NAAR het PANTY OVERZICHT: